nieuwspagina

Nieuwe vacatures

Binnen SKOLO zijn meerdere vacatures voor groepsleerkrachten en onderwijondersteunend personeel dit schooljaar. Kijk op tabblad Personeel voor meer informatie.

Nieuwe vacature

Een nieuwe vacature voor groepsleerkracht in schooljaar 2021-2022 bij KBS De Martinus. Zie tabblad Personeel/Vacatures

Vacature 2021-2022

Vandaag wordt de tweede vacature bekend gemaakt voor het nieuwe schooljaar. Zie tabblad Personeel/Vacatures

Vacatures schooljaar 2021-2022

Ben je op zoek naar een nieuwe baan in het PO? Vandaag is de eerste vacature bekend gemaakt voor schooljaar 2021-2022. Zie tabblad Personeel/Vacatures voor meer informatie. Andere vacatures volgen zo spoedig mogelijk.

Vacature vervanging

Vanaf 9 juni a.s. is er een vacature voor een groepsleerkracht. Het betreft vervangingswerkzaamheden met opties voor verlenging na de zomervakantie. Kijk onder Personeel/vacatures voor meer informatie.

Nieuwe vacatures

Vandaag worden een aantal nieuwe vacatures bekend gemaakt. Het gaat om vervanging en tijdelijke dienstverbanden voor leerkrachten en onderwijsassistenten. Kijk op tabblad Personeel/vacatures voor meer informatie.

Nieuwe vacatures 2020-2021

Binnenkort volgt informatie over nieuwe vacatures in dit schooljaar voor OP en/of OOP. Heb je belangstelling, check dan regelmatig de pagina personeel/vacatures of stuur alvast je motivatie en CV naar bureau@skolo.nl

Vacature Onderwijsassistent

Bij KBS De Martinus is een vacature voor een onderwijsassistent vanaf 1 maart 2021. Kijk onder personeel/vacatures voor meer informatie!

Verlenging tijdelijke sluiting scholen

De overheid heeft bekend gemaakt de sluiting van scholen te verlengen tot en met 7 februari 2021. Ook in deze periode wordt onderwijs op afstand gegeven en noodopvang van kinderen aangeboden volgens de richtlijnen van de overheid. Alle ouders/verzorgers…

Bezoek ook de website’s van onze scholen